Crna hronika

Prijedor: Mladić poginuo prilikom skoka sa tobogana u Sanu

Dvadesetogodišnji Ramo Huskić iz Trnopolja, kod Prijedora, nastradao je juče ujutru u centru ovog grada kada je, tokom noćnog kupanja, skočio sa metalne konstrukcije tobogana u rijeku Sanu i više nije izronio.

No image - Haber.ba

To su potvrdili sagovornici “Nezavisnih“, upućeni u detalje ove tragedije, koji ističu da je kobne noći ovaj mladić prethodno sa društvom bio na lokalnom splavu u noćnom izlasku.

“U pitanju je veće društvo, sve je to omladina. Veselili su se, pjevali, neki od njih su i pili. Niko nije mogao ni da nasluti da će se kasnije dogoditi ova tragedija, koja je sve šokirala”, otkrivaju naši izvori.

Kako dodaju, nakon provoda Huskić i njegovih nekoliko drugara došli su do tobogana, nedaleko od gradskog mosta i splava na kojem su prethodno uživali. Popeli su se na metalnu konstrukciju, kako tvrde Prijedorčani, visoku više od 10 metara.

“Prvo je u rijeku skočio jedan Ramin drug, a potom i Ramo. Huskić nije isplivao. Da li je u pitanju utapanje, smrt usljed povreda zadobijenih tokom pada ili nešto treće, biće utvrđeno obdukcijom, koja je naređena”, kažu naši sagovornici.

Tragedija se dogodila oko 1.15, a Ramu su, uz drugare, tražili i policajci, koji su uskočili u rijeku u nadi da će ga uspjeti spasiti.

“Tijelo je pronađeno baš na mjestu gdje je mladić skočio u rijeku, odnosno nije ga odnijela voda. Inače, mladići su i ranije skakali sa ove konstrukcije u Sanu, te čak pravili video-klipove. Nažalost, sada je to okončano tragedijom, koja je u crno zavila porodicu, njegove brojne prijatelje, poznanike i komšije. Riječ je o mladiću koji mrava ne bi zgazio”, naglašavaju izvori “Nezavisnih”.

Kako je potvrdila Vesna Pačariz, portparol PU Prijedor, policiji je ovaj slučaj prijavljen juče oko 1.40. Prema njenim riječima, tijelo je izvučeno, a uviđaj su izvršili pripadnici Policijske uprave Prijedor u prisustvu doktora lokalnog Doma zdravlja.

“Po nalogu okružnog javnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, policajci preduzimaju neophodne mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja”, navela je Pačarizova.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh