Crna hronika

Pripadnik GSS-a na ulici u Sarajevu pronašao migranta sa više ubodnih rana

Pripadnik Gorske službe spašavanja Novi Grad Sarajevo večeras je u sarajevskom naselju Briješće na ulici pronašao migranta sa više ubodnih rana koje je zadobio iz još nepoznatih razloga.

Policija FBiH - Nezavisne.com

Kako navode iz spasilačke službe, njihov pripadnik Omer Semić večeras je po povratku sa redovnih aktivnosti GSS-a naišao na povrijeđenog migranta sa obilnim krvarenjem.

Naš Omer je pružio prvu pomoć te ostao sa unesrećenim do dolaska policije i Hitne pomoći gdje je saznao da se radi o migrantu, a od uposlenika Hitne pomoći i policije dobio je pohvalu za besprijekorno obavljen posao“, navode na Facebooku iz GSS-a Novi Grad.

Iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo kazali su kako nemaju informacija o povrijeđenoj osobi niti im je dojavljen ikakav incident u naselju Briješće, piše “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh