Crna hronika

Muškarac prerušen u ženu provaljuje u stanove po Sarajevu

Redakcija portala “Crna-Hronika” došla je u posjed video-snimka muške osobe koja se oblači kao žensko i provaljuje u stanove.

Provalnik s Ilidže - Screenshot/Facebook

“Želim samo upozoriti stanovnike grada Sarajeva, da ova osoba operiše i provaljuje u stanova na području KS. Bilo bi dobro da znamo o kome se radi, prepoznate li ovog muškarca”, izjavio je čitatatelj čiji je identitet poznat redakciji portala.

“Ovo je ista osoba, oblači se u ženu, ne zbog se*sualne orijentacije kao tran*vestit već isključivo zbog koristoljublja”, dodaje se.

U priloženom videu pogledajte događaj koji je zabilježen na Ilidži:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh