Crna hronika

Vozilom sletjeli u provaliju: U teškoj nesreći na M-17 povrijeđeni supružnici iz Sarajeva

Do nesreće je došlo kada je vozač iz još nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad volanom, te prije ulaza u tunel Crnaja udario u ogradu, probio je, te sletio u provaliju.

U teškoj nesreći na M-17 povrijeđeni supružnici iz Sarajeva - Faktor.ba

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila jutros nešto prije 11 sati na magistralnom putu M-17 između Ostrošca i Jablanice, u blizini tunela Crnaja, povrijeđene su dvije osobe, piše “Faktor“.

Kako se saznaje, povrijeđen je bračni par iz Sarajeva.

Vozač B. M. (78) je zadobio povrede neutvrđenog stepena, dok je njegova saputnica J. M. (77) zadobila teške povrede – kazali su u MUP-u HNK.

Oboje su vozilom Hitne pomoći prebačeni u mostarsku bolnicu. Do nesreće je došlo kada je vozač iz još nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad volanom, te prije ulaza u tunel Crnaja udario u ogradu, probio je, te sletio u provaliju.

Saobraćaj se odvijao usporeno jednom trakom do okončanja uviđaja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh