Crna hronika

Sarajevski maturant bit će ukopan sutra u Tešnju

Maturant Srednje tehničke škole za grafički dizajn i multimedijsku tehnologiju na Ilidži, 18-godišnji Amar Muslija, koji je izvršio samoubistvo u ponedjeljak navečer na ekskurziji u Pragu, bit će ukopan u Tešnju.

Amar Muslija - Avaz.ba

Dženaza će se klanjati sutra poslije podne-namaza u haremu Begove džamije u Sarajevu. Istog dana klanjanje dženaze i ukop će se obaviti poslije ikindija-namaza na mezarju Meškići-Šije u Tešnju.

Mladić je kobne noći oko 20:30 sati skočio s balkona četvrtog sprata hotela u ulici Sluncove, gdje su bili smješteni učenici trećeg razreda.

Policija i ekipe Hitne pomoći okupirale su mjesto gdje je učenik pao. Ali, nažalost, 18-godišnjaku nije bilo spasa te je mrtvozornik mogao samo konstatirati smrt, piše “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh