Crna hronika

Zapalio automobil, pa prijavio nepoznate osobe

Osoba inicijala M.J (33) je u Donjem Zabrđu, opština Ugljevik, zapalila je automobil ‘fijat bravo’ i razbilo sva stakla na drugom vozilu, te policiji prijavilo da su to učinila nepoznata osoba, saopšteno je danas iz Policijske uprave Bijeljina.

Policija bh. entiteta RS - Atvbl.com

Ovo lice je 24. maja Policijskoj stanici Ugljevik prijavilo da su nepoznata osoba zapalila ‘fijat bravo’ i oštetila ‘fijat palio’, koji su bili parkirani na zemljišnoj parceli u Donjem Zabrđu.

Po zaprimljenoj prijavi postupili su policijski službenici koji su izvršili uviđaj, a operativnim radom na terenu došlo se do saznanja da je lice koje je prijavilo djelo ustvari i izvršilac.

Osoba M.J. je upotrebom otvorenog plamena zapalilo ‘fijat bravo’, dok je upotrebom podesnog predmeta razbilo sva stakla na drugom vozilu – navedeno je u saopštenju.

Tokom kriminalističke obrade osobe M.J. je potpunosti priznalo i opisalo način izvršenja djela, navodeći da je u ranijem periodu imalo problema sa licem koje je vlasnik oštećenih vozila.

Zbog počinjenog krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari protiv M.J. je nadležnom tužilaštvu dostavljen izvještaj, prenosi “Srpskainfo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh