Crna hronika

Policijskom službeniku u Brčkom zapaljena vikendica

Šef Jedinice kriminalističke policije Brčko distrikta u proteklom periodu je primao prijetnje od nepoznate osobe, a zatim mu je u noći s četvrtka na petak (6. na 7. juna) zapaljena i vikendica u mjestu Gornji Zovik.

Vatrogasci - Fena.ba

Informaciju je priopćio Šef Policije Brčko distrikta podnoseći izvještaj Kolegiju Vlade. Incident se dogodio oko ponoći, a vikendica je potpuno izgorjela.

Vlada Brčko distrikta je najoštrije osudila ovaj napad na policijskog službenika i Policiju Brčko distrikta, te traži od nadležnih institucija da preduzmu sve neophodne mjere s ciljem utvrđivanja motiva kao i pronalaska počinioca napada.

“Kolegij pruža maksimalnu podršku Policiji Brčko distrikta BiH u ostvarivanju njihove primarne funkcije, odnosno zaštite osoba i imovine na području Brčko distrikta BiH”, saopšteno je iz Vlade Brčko distrikta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh