Crna hronika

Zbog smrti članova porodice Brkić Općina Vogošća proglasiti će Dan žalosti

U saopštenju se navodi da je Vogošća ostala šokirana tragedijom koja se desila u jutarnjim satima na autoputu kod Sarajeva, pri ulasku u tunel Igman

Lamija i Almir - Facebook

Općinski načelnik je donio odluku da će Opština Vogošća proglasiti Dan žalosti na dan kada bude sahrana stradalih članova porodice Brkić, saopšteno je iz Kabineta načelnika te Općine.

U saopštenju se navodi da je Vogošća ostala šokirana tragedijom koja se desila u jutarnjim satima na autoputu kod Sarajeva, pri ulasku u tunel Igman.

“U nesreći su nastradali naši sugrađani Almir Brkić, njegova supruga Lamija, njihova kćerka Fatima, dok je sin Bilal prevezen u bolnicu. Inače, Almir Brkić je radio kao profesor matematike u Srednjoj saobraćajnoj školi, a obavljao je i dužnost predsjednika Vijeća roditelja u Osnovnoj školi ‘Zahid Baručija’ koju je pohađao njegov sin Bilal, a Fatima je trebala pohađati od septembra. Bio je aktivan i u svom komšiluku pa je u džematu Blagovac organizovao instruktivnu nastavu iz matematike”, navodi se u saopštenju, tvrdi “Oslobođenje”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh