Crna hronika

Vozač prvo udario u zid tunela: U nesreći poginuli roditelji i kćerka, dječak u stabilnom stanju

Vozač automobila koji je učestvovao u teškoj saobraćajnoj nesreći na autoputu kod Sarajeva, u kojoj su poginule tri osobe, udario je u zid na ulasku u tunel.

No image - Haber.ba

Na mjestu nesreće se nalaze brojne ekipe policije i vatrogasaca, kao i dežurni tužilac Srednjobosanskog kantona (SBK) koji rade na uviđaju.

Na mjestu nesrteće je i dizalica i radnici autoputa koji će po okončanju uviđaja raditi na čišćenju ostataka automobila.

Na automobilu je nastala totalna šteta, a vozač “Forda” je prema prvim informacijama udario u zid na ulasku u tunel gdje je vidljiva crna mrlja.

Inspektor i tužitelj koji vrše uviđaj naknadno će saopštiti više informacija.

Klix” nezvanično saznaje da je dječak koji je povrijeđen u nesreći i prevezen na Kliniku urgentne medicine Kiničkog centra Univerziteta u Sarajevu van životne opasnosti.

U nesreći su poginuli roditelji i kćerka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh