Crna hronika

Cazin: U sudaru tri vozila i motocikla poginuo 17-godišnjak

Na putu M-4.2 Ostrožac-Cazin u mjestu Kličići tokom noći se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj su četiri osobe povrijeđene, a jedna je poginula. Saobraćaj je bio blokiran do 10 sati jutros.

Policija FBiH - Ilustracija/Twitter

Kako je za “Klix” rekao portparol MUP-a USK Ale Šiljdedić, uzrok nesreće je nepravilno preticanje koje je izvršio 24-godišnji motociklista iz Cazina koji se zabio u Audija u suprotnoj traci. Audijem je upravljao 17-godišnjak iz Cazina koji je poginuo.

U nesreći su učestvovala još dva vozila kojim su upravljali 26-godišnjak iz Bihaća i 24-godišnjakinja iz Cazina u čijem vozilu su bila još dva saputnika od kojih je jedan zadobio teške tjelesne povrede, a ona i drugi putnik lakše tjelesne povrede.

Vozač motocikla je također zadobio teške tjelesne povrede. Svi su prebačeni u Kantonalnu bolnicu u Bihaću. Intervenisali su vatrogasci i Hitna pomoć.

Uviđaj je završen jutros oko 10 sati, a saobraćaj se do tada odvijao alternativnim pravcima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh