Region

ZA SAMO ŠEST DANA UBIJENE ČETIRI ŽENE: Monstrumi ih mučki ubili nakon višegodišnjeg zajedničkog života, i to PRED DJECOM

Za samo šest dana, u Srbiji su četiri žene ubijene u porodičnom nasilju, koliko i u prva četiri mjeseca ove godine. Presudili su im nasilnici poslije višegodišnjeg zajedničkog života u kome, navodno, nije bilo ozbiljnijeg problema.

Policija RS - Radiosarajevo.ba

Samo jedan od trojice muževa-ubica prijavljivan je ranije, i to samo jednom, desetak dana pre zločina. Ostala dvojica na prvi pogled su delovala mirno, i nikada nisu pravila nikakvih problema, ni ukućanima ni poznanicima. Ono što zabrinjava, a pokazuju porodični zločini u Novom Sadu i Beogradu, jeste to da su nasilnici žene ubijali pred maloletnom decom u kući.

Mirjana Pajić Janković
U porodičnoj kući u Novom Sadu Mirjanu, kao i njene roditelje Nadu i Branislava ubio je macolom Mirjanin suprug Goran, i to pred dvojicom njihovih sinova.

Nada Pajić

Jovanvoić je kobnog dana rano ujutru sa macolom ušetao u porodičnu kuću Pajića i macolom po glavi prvo nasrmt pretukao tasta Branislava (63), a potom taštu Nadu (57) i svoju suprugu Mirjanu (32). Kako je ispričao na saslušanju, prvo je nasrnuo na tasta jer je bio krupan čovek, kako ga ne bi sprečio dalje u svojoj nameri. Svoju suprugu Mirjanu, koja ga je svega 10 dana ranije prijavila policiji za nasilje porodici i ostavila ga, davio je golim rukama, a potom i nju brutalno ubio. Sve to, pred njihovo dvoje maloletne dece.

Preplašenim dečacima nije naudio, ali im je nakon zločina zapretio da policajcima ne kažu da je on bio tu i da ima veze sa zločinom, a potom je pobegao.

Puna tri dana, Novi Sad je bio po policijskom opsadom. Ekipe su češljale svaki metar grada i okoline, helikopter je nadletao grad, a policija je blokirala sve izlaze iz grada i kontrolisala sva vozila. Trećeg dana, rano ujutru, Janković je uhapšen na jednom usidrenom brodu na kom se krio svih dana. Primetili su ga lađari uveče jer je gledao televiziju u brodu, u kom su oni znali da noću nikoga nema. Na saslušanju je hladnokrvno ispričao detalje zločina i bez trunke kajanja objasnio da je sve uradio iz besa što ga je supruga prijavila policiji i nije želela da mu se vrati.

Mirjana je Gorana, kako je otkriveno nakon strahovitog trostrukog ubistva, ostavljala nekoliko puta, ali mu se uvek vraćala…

Slavica Ludman

Suprug Karolj ju je, posle četvrt veka braka, zapalio u njihovoj kući u Molu, navodno zbog ljubomore.

Karolj Ludman pre samo nekoliko dana zapalio je svoju suprugu Slavicu jer je odbila da mu da insulin. Ludman je potom besan otišao u drugu sobu, dao sebi insulin, a onda uzeo kantu punu benzina i polio suprugu koja je ležala na krevetu. Polio ju je i zapalio, a nesrećna žena preminula je na licu mesta od strahovitih opekotina celog tela. Iako se u prvi mah pomislilo da je Ludman nakon toga pokušao supruzi da pomogne, pa je otišao po vodu, kasnije se ispostavilo da je do česme otišao kako bi ugasio svoje ruke koje je, takođe, zahvatio plamen

Jelena Spasić

Jelena Spasić preminula je u sredu ujutru nakon što ju je suprug Boško nožem ubo u vrat dok su u stanu, na Vračaru, bila i njihova dva maloletna sina.

Kako saznajemo, Boško je Jelenu ubo u vrat, a potom nožem sebi prerezao vene. Nakon što je počinio zločin, Spasić je pozvao svoju sestru koja živi u istoj zgradi i rekao joj šta je uradio. Nesrećna žena došla je u stan, pozvala policiju i Hitnu pomoć i sklonila se sa dečacima koji su bili u drugoj sobi

Hitna pomoć je Boška prevezla u bolnicu i on se trenutno oporavlja, dok su lekari mogli samo da konstatuju Jeleninu smrt.

Prema rečima komšija, oni su delovali kao skladan i uspešan par, međutim rođaci su ispričali da im je nedavno propao neki veliki posao zbog čega su zapali u dugove. Sumnja se da je upravo to bio motiv horora na Vračaru.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh