Crna hronika

Komšija mu lopatom slupao auto: “Evo ga hoda oko kuće, psuje i diže tri prsta”

Iz Policijske stanice Rogatica su potvrdili da se napad desio te da su napadača uhapsili.

Komšija mu lopatom slupao auto - Avaz.ba

Elvira Bahtu iz Rogatice napao je njegov komšija Milan. Kako je Bahto ispričao za medije, komšija ga je iz čista mira napao, psovao mu i polupao auto.

Krenuo sam na iftar, izlazivši iz kuće, čuo sam da mi psuje tursku i ustašku majku. Onda je nasrnuo na moj auto, udario je prvo šakom u bočno staklo pa uzeo lopatu i njom mi razbio šoferšajbnu. Ja sam odmah pozvao policiju, koja ga je odmah privela – ispričao je Bahto.

Navodi da s komšijom Milanom, otkako se vratio u Rogaticu prije četiri godine, ima problema.

Ja mu nikada ništa nisam nažao učinio, a on meni već četiri godine uzurpira put. Ja sam autoprijevoznik, a on mi ne da da kamionom priđem kući, imam otežan prilaz. Pokušavao mi je čak i, pokretanjem peticije, spriječiti da kamionom dolazim svojoj kući, ali niko mu to nije htio potpisati. Ja sam išao u Općinu, podnosio zahtjeve, ali bezuspješno. Stalno prijeti da će me ubiti – ističe Bahto.

Bahto smatra da su napadi iz nacionalnih razloga i zavisti, jer ima posao.

Iz Policijske stanice Rogatica su potvrdili da se napad desio te da su napadača uhapsili.

Niko nije povrijeđen, samo je na vozilu napravljena materijalna šteta. U toku je rad na ovome slučaju – kazali su u Policijskoj stanici Rogatica.

Nakon što ga je napao komšija Milan, Bahto je jutros za “Avaz” kazao da je policija sinoć pritvorila napadača, ali da je on jutros pušten na slobodu.

Evo ga hoda ulicom. Sve ide ispred moje kuće, psuje i diže tri prsta – kazao je Bahto.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh