BiH

Nestali petnaestogodišnjak iz Bratunca pronađen u Srbiji

Maloljetnik M.M. koji je nestao prije dva dana, ponovo je vraćen roditeljima.

Policija FBiH - Ilustracija/Rtv7.ba

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik, u saradnji s pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, pronašli su petnaestogodišnjaka iz Bratunca, čiji je nestanak prijavljen jučer Policijskoj stanici Bratunac.

– Nakon zaprimljene prijave o nestanku maloljetnika, koji se 28.maja, u večernjim satima, udaljio od kuće u mjestu Orlica, u općini Bratunac, policija je započela intenzivnu potragu te došla do saznanja da se nalazi na području Srbije.

Kako prenosi “Oslobođenje” daljim aktivnostima koje su realizovane u saradnji s pripadnicima MUP-a Srbije nestali učenik devetog razreda je pronađen i predat roditeljima. Policijski službenici nastavljaju dalji rad na dokumentiranju ovog događaja, saopćeno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijama, dječak se prije dva dana biciklom udaljio od kuće i od tada mu se gubio svaki trag.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh