Crna hronika

Banjalučanin nestao prije dva dana, policija moli za pomoć

Četrdesetšestogodišnji Banjalučanin nestao je jučer, nakon što se nakon 22 sata iz porodične kuće uputio u nepoznatom pravcu.

Policija bh. entiteta RS - Atvbl.com

Policijskoj upravi Banja Luka jučer je prijavljeno da je 46-godišnji muškarac samo noć ranije napustio porodičnu kuću i uputio se u nepoznatom pravcu. Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka preduzimaju sve potrebne mjere i radnje, u cilju pronalaska navedene osobe“; saopšteno je danas iz PU Banja Luka, piše “Radio Sarajevo“.

Policijski službenici, odmah nakon zaprimljene prijave su započeli potragu sa ciljem pronalaska nestalog lica, a o navedenom obavješten je i dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Sa svim radnjama u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, policijski službenici će nastaviti dok se lice ne pronađe.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh