Crna hronika

Učenicima Medicinske škole ukradeni pasoši u Španiji

Direktor Medicinske škole u Doboju Milena Jović izjavila je “Srni” da su učenicima ove škole, koji borave na ekskurziji u Španiji, ukradeni pasoši, ali da će se oni vratiti kući kao što je i planirano u nedjelju, 26. maja.

Pasoš BiH - Nezavisne.com

Jovićeva je navela da su učenicima tokom boravka u španskom odmaralištu Ljoret de Mar ukradeni pasoši, ali da će ih novi dokumenti čekati na slovenačkoj granici zahvaljujući agenciji koja je organizovala ekskurziju i Ambasadi BiH u Sloveniji.

Ona kaže da djeci nije ukraden novac, te da je u kontaktu sa učenicima koji navode da se lijepo provode uprkos incidentu sa dokumentima.

Učenici će večeras prespavati u Kanu, nakon čega nastavljaju putovanje prema predviđenom planu i programu“, rekla je Jovićeva.

Ona je navela da je na ekskurziji 43 djece, ali nije mogla da kaže da li su pasoši ukradeni svim učenicima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh