Crna hronika

Policija razbila provalničku grupu koja je pljačkala vikendice i kuće

Policija je u akciji kodnog naziva ‘Polo’ uhapsila 10 provalnika, među kojima sedmoricu maloljetnika koji su izvršili ukupno 22 krivična djela krađe, prikrivanja i oduzimanja, odnosno oštećenja tuđe stvari.

Lopov - Ilustracija/Twitter

Uhapšeni su Darko Popović (22), Elmedin Ahmić (18), Danijel Moravac (22) iz Prnjavora, petorica njihovih maloljetnih sugrađana, te dvojica maloljetnika iz Laktaša.

Izvor “Srpskainfo” iz istrage navodi da je grupa provalnika u periodu od marta do maja ove godine provaljivala u porodične kuće na području Prnjavora i Laktaša iz kojih su krali laptope, televizore, kofere sa alatom i druge predmete. Ukupna materijalna šteta iznosi 15.000 maraka.

– Policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem mjera i radnji sa ciljem utvrđivanja da li se pomenuta lica mogu dovesti u vezu i sa izvršenjem drugih krivičnih djela protiv imovine, o čemu će se u redovnoj proceduri dostaviti izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh