Crna hronika

“MATURU POSVEĆUJEM SJEĆANJU NA DAVIDA”: Potresna poruka profesorice Elektrotehničke škole Banjaluka

Marijana Pećanac, profesorica Elektrotehničke škole ‘Nikola Tesla’ u Banjaluci koju je pohađao i tragično stradali David Dragičević objavila je potresnu poruku na Fejsbuku povodom maturske večeri učenika ove škole.

No image - Haber.ba

Današnji dan posvećujem posebno pomenu jednom učeniku Elektrotehničke škole u Banjaluci – Davidu! Ne zanima me šta ko misli, ali meni su sva djeca draga. I on je zaslužio da spominjem njegovo ime. Matura Elektrotehničke škole, u kojoj trenutno radim, će mojim izlaskom sa ostalom djecom biti propraćena i sjećanjem na Davida, sa željom da pravda bude zadovoljena na pravi način – navodi profesorica Pećanac, piše “Srpskainfo“.

Marijana Pećanac – Screesnhot/Facebook

Članovi Grupe ‘Pravda za Davida’ i sinoć su u porti Hrama Hrista Spasitelja držali svijeće tražeći istinu i pravdu za ubijenog Davida Dragičevića (21).


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh