Crna hronika

Slobodan Miljuš koji je ubio suprugu Zvjezdanu Bencun priznao: “Da, ubio sam je i ne kajem se zbog toga nimalo”

Slobodan Miljuš (37) koji je u Las Vegasu ubio suprugu Zvjezdanu Bencun priznao je zločin i poručio da se ne kaje. On je putem video-linka razgovarao sa novinarkom kanala “FOX5” pokušavajući da objasni zašto je na smrt pretukao suprugu i to pred sinom (12).

Zvjezdana Bencun - Facebook

Da, ubio sam je i ne kajem se zbog toga nimalo. Mnogo je razloga zbog kojih sam to uradio – nikada nije bila kući, nije vodila računa o djeci, sve sam ja radio… Da njen otac nije zabadao nos gdje ne treba, do ovoga nikada ne bi došlo. Morao sam da mu se osvetim. Kada bude gledao vijesti, znat će zbog čega.

Na pitanje novinarke zbog čega, odgovorio je da postoji mnogo toga iz njihovog privatnog života što ga je navelo na gnusan zločin, piše “Alo!“.

Lagala je o mnogim stvarima. Lagala je o varanju, nikada nije vodila računa o djeci, stalno je bila van kuće, stalno je radila, radila, radila… Ja sam se bavio i kućnim poslovima, prao sam sudove, kuhao…“, pričao je Slobodan ravnodušno bez trunke kajanja.

Slobodan Miljuš – LVMPD Home

Tek kada ga je novinarka pitala da li je zabrinut za svog sina koji je bio svjedok zločina i zatekao ga kako leži pored njegove okrvavljene majke, Slobodanu su krenule suze.

Zabrinut sam za njega veoma. Volio bih da nije vidio ništa od toga, ali je vidio. Ništa se od ovoga ne bi dogodilo da njen otac nije gurao nos u stvari koje ga se ne tiču. Sada djeca rastu i bez oca“, rekao je Slobodan. Na pitanje da li je ženu ubio zbog osvete Zvjezdaninoj porodici, on je rekao da se nije svetio “Njenoj porodici, već njenom ocu“, ne želeći da govori o detaljima sukoba sa tastom dodajući da će on znati zbog čega kada bude vidio vijesti. Poslije onoga što je Slobodan govorio o njenom ocu, Zvjezdanina sestra je izjavila da je Slobodan monstrum i da je sve što je rekao laže. Takođe je rekla da je njihov otac divan čovjek i da je pomagao Zvjezdani i Slobodanu.

Njena majka rekla je da je Zvjezdana radila dva posla da prehrani njihovo dvoje djece, dok je on bio vozač kamiona i često na putu. “Mnoge stvari je radio u Americi, ku**ao se, moja kćerka je djecu odgajala sama. Htjela je razvod braka, a on je tada postao još gori, nije mogao da prihvati da će ga ostaviti. Kad je došla s posla, uzeo je bejzbol palicu i smrskao joj glavu“, i ispričala je očajna majka.

Povodom stravične tragedija oglasio se i Zvjezdanin prijatelj i kolega Džeremaja Hamilton, koji je rekao da se za Zvjezdanom intenzivno družio i radio kao agent za prodaju automobila protekle dvije godine.

Ona je željela da bude što dalje od njega. Ponekad je dovodila i djecu na posao. Da nije bilo nje, ja nikada ne bih postao agent kakav sam danas. Znam da su pokrenuli postupak za razvod“, rekao je on. Da podsjetimo Slobodan Miljuš (37) je krvnički je pretukao svoju suprugu Zvjezdanu Bencun i bejzbol palicom joj smrskao glavu. Stariji sin je zatekao jezivu scenu u kući i oca kako leži pored krvave Zvjezdane.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh