Crna hronika

BJEŽAO POLICIJI PET GODINA: Iza rešetaka maher za krađu luksuznih automobila

Inspektori MUP-a bh. entiteta Republike Srpske na području Mrkonjić Grada uhapsili su Dragoslava Tomića (49) osumnjičenog za krađe luksuznih automobila, saznaje “Srpskainfo”.

Dragoslav Tomić - SrpskaInfo.com

Nakon hapšenja, osumnjičeni je sproveden na kriminalističku obradu.

Srpskainfo” saznaje da je Dragoslav Tomić policiji od ranije poznat po izvršenju teških krivičnih djela, te da je za njim bila raspisana i potjernica.

Iz policijske uprave Banjaluke navode da je Tomić od febraura do maja ove godine uz pomoć specijalnih uređaja za dekodiranje ukrao tri luksuzna automobila čija je vrijednost procjenjena na preko 65.000 KM. Za Tomićem su bile raspisane potjernice zbiog više krivičlnih djela teška krađa.

“Tokom jučerašnjeg dana pretresene su dvije lokacije koje je koristi Tomić u Mrkonjić Gradu i tokom pretresu prionađeni su brojinu materijalni dokazi”, izajvila je Marija Markanović, portparol PU Banjaluka.

Za “Srpskainfo” je potvrđeno da je tokom pretresa pronađen jedan od ukradenih automobila.

Tomić je bio u bjekstvu pet godina, za njim su bile raspisane tri potjernice za izdržavanje zatvorske kazne. Dok je bio van granica BiH, Tomić je uhapšen u Njamačkoj, gdje je takođe krao automobile. Za njim postoji potjernica MUP-a Srbije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh