Crna hronika

Banjalučanin koji je jučer poginuo kod Mostara bio je deminer i imao je dijabetes

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se jučer dogodila kod Mostara poginuo je Milenko Pudar iz Banje Luke, deminer koji je bolovao od dijabetesa.

No image - Haber.ba

Naime u svojevrsnom oproštaju od Milenka na Facebook profilu Dean Davičić, očito ponukan monstruoznim postupkom muškarca koji je snimao nesreću i iznosio neprikladne komentare nakon nesreće, opisao je ko je bio stradali Milenko, piše “Klix.ba“.

Tako je opisao da je Milenko bio deminer, koji je cijeli život gledao “smrti u oči”. Ipak, Milenko je bolovao od dijabetesa i prema svjedočenju jučer tokom vožnje doživio napad te je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u autobus.

Postavlja se pitanje odgovornosti muškarca koji je snimao cijeli prizor, a nije ni pokušao na neki način upozoriti vozača autobusa da je vozač ispred njega u problemu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh