Crna hronika

Djevojka iz obijesti u Visokom uništava javnu gradsku rasvjetu i baca je u rijeku

Na Facebook stranici Općine Visoko osvanuo je šokantan video na kojem se vidi djevojka, za sada, nepotvrđenog identiteta kako uništava javnu imovinu na gradskoj šetnici.

Vandalizam u Visokom - Screenshot/Facebook

Osoba sa snimka tvrdim predmetom, kamenom, oštećuje rasvjetna tijela te silovito povlači drvene stupove postavljene uz nedavno zasađena stabla.

“Snimak je proslijeđen gradskoj inspekciji, nakon čega će uslijediti i poduzimanje zakonom predviđenih mjera i radnji PS Visoko. Grad Visoko oštro osuđuje ovaj vandalski čin i poziva sve sugrađane da slične događaje pravovremeno prijave pripadnicima PS Visoko uz sve informacije koje posjeduju”, prenosi “Avaz” navode sa Facebook stranice općine Visoko.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh