Crna hronika

Policajac u službu došao prije tri mjeseca, pa na poslu ubio oca troje djece

Mladen Deurić, koji je osumnjičen za ubistvo u Vlasenici, prije manje od tri mjeseca počeo je raditi kao sudski policajac.

Mladen Deurić - Facebook

Direktor Sudske policije Republike Srpske Željko Dragojević rekao je za portal “Srpskainfo” da je upoznat sa ovim slučajem.

Deurić je odradio pripravnički staž kod nas, a prije toga završio je obuku za sudskog policajca, kao i obuku za upotrebu vatrenog oružja – izjavio je Dragojević.

On je dodao da još ne zna kako se desila nesreća, te da su u Vlasenicu upućeni inspektori Sudske policije.

Nalazim se na službenom putu, koji ću upravo prekinuti i vraćam se nazad, te ću odmah za Vlasenicu kako bih dobio zvanične informacije kako se desio ovaj slučaj – pojasnio je Dragojević .

Podsjetimo, Deurić je danas oko 12 sati ubio Mileta Jevtića u Osnovnom sud u Vlasenici.

Prema nezvaničnim informacijama, on se najvjerovatnije igrao pištoljem koji je slučajno opalio i kobni hitac je pogodio Jevtića.

Iza ubijenog Jevtića ostalo je troje djece.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh