Crna hronika

Sarajevska policija hapsila pet godina nakon pljačke Binga

Policijski službenici Sedme policijske uprave jučer u 16 sati uhapsili su osobu inicijala A.D., rođen 1990. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo, saopćeno je iz MUP-a.

Bingo - N1

On se dovodi u vezu sa izvršenjem krivičnog djela razbojništva u TC Bingo, ulica Novo naselje, općina Ilijaš, izvršeno dana 16 novembra 2014. godine. O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, piše N1.

Lice lišeno slobode je predato u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenog krivičnog djela, saopćeno je iz MUP-a.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh