Crna hronika

Nakon drame u Čeliću: “Oteta” žena i “otmičar” prijavili se policiji u Brčkom

Ovo krivično djelo će najvjerovatnije biti okvalifikovano kao protivpravno lišenje slobode.

Policija FBiH - 6yka.com

Žena, čija otmica je jučer prijavljena Policijskoj stanici u Čeliću, kao i muškarac koji se sumnjiči za njenu otmicu, zajedno su se jučer prijavili policiji u Brčkom, piše “Faktor“.

Kako se nezvanično saznaje, radi se o 36-godišnjoj ženi, koja je jučer navodno dovela dijete u školu u Humcima, na području općine Čelić, i jednom od muškaraca koji ju je tada ugurao u vozilo.

Ovo krivično djelo će najvjerovatnije biti okvalifikovano kao protivpravno lišenje slobode, a za drugim učesnikom u otmici se traga.

Policijskoj stanici Čelić, kako je potvrđeno u MUP-u TK, jučer je oko 11.30 sati prijavljeno da su dvije nepoznate osobe otele ženu. U prijavi je navedeno kako su je dvojica muškaraca nasilu ugurala u automobil, te se sa njom odvezli u nepoznatom pravcu.

Muškarac je, kako se saznaje priveden, i najvjerovatnije će tokom dana biti predat tuzlanskom Kantonalnom tužilaštvu, a istraga u ovom slučaju je u toku, prenosi “Faktor“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh