Crna hronika

“Svaki Ramazan, pojedine komšije nam ‘čestitaju’ četničkim pjesmama i psovkama”

“Kao i svake godine povodom naših dana radosti nas vjernika muslimana (dani Ramazana, Bajrama…) tako isto iščekujući prvi ezan za početak Ramazana, naše pojedine komšije nam upućuju srdačne čestitke povodom našeg najvećeg mjeseca Ramazana urlikajući uz četničke pjesme, psovke “balijske i muslimanske majke”..”

Džemat Obradovac - Screenshot/Facebook

Facebook stranica džemata Obradovac kod Bosanske Gradiške objavila je gnusan video u kojem muškarac izlazi iz automobila i simbolično pokazuje pucanje iz oružja na džamiju, piše “Fokus“.

Kako stoji u objavi, učestala je to pojava koja se ponavlja svaki ramazan, a pored ovakvih ispada, česte su četničke pjesme, psovke i druge uvrede.

Dragi naši prijatelji,

Kao i svake godine povodom naših dana radosti nas vjernika muslimana(dani Ramazana, Bajrama…) tako isto iščekujući prvi ezan za početak ramazana, naše pojedine komšije nam upućuju srdačne čestitke povodom našeg najvećeg mjeseca Ramazana urlikajući uz četničke pjesme, psovke ‘balijske i muslimanske majke’, mahajući zastavama uz gromoglasno uzvikivanje ‘balije na kolac, porušit ćemo sve džamije i poubijati sve muslimane’ pa čak ( možete vidjeti u videu) izlazci iz auta uz simbolično upiranje ‘oružja’ na džamiju i pucajući na nju, mi vjernici u velikom strahu dočekujemo Ramazan.

Policija kao i uvijek po strani sve posmatra i ništa ne poduzima. Prepušteni smo sami sebi.

Pogledajte video i djelite neka čitav svijet vidi šta se dešava kod nas u Bosanskoj Gradišci učestalo!” stoji u objavi džemata na Facebooku.

Video snimak pogledajte u nastavku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh