Crna hronika

FUCZ, porodica i prijatelji još uvijek traže Almira Gluhića

Trećeg dana potrage za Almirom Gluhićem iz Zavidovića na terenu je oko stotinu ljudi – sedamdeset pripadnika FUCZ, Općinska služba CZ, porodica, prijatelji i mještani.

Almir Gluhić - FUCZ

Potraga je fokusirana na uže gradsko područje i područje gdje je nestali mladić zadnji put viđen. Pretražuje se i korito rijeke Bosne nizvodno od Zavidovića i ušće Krivaje u Bosnu, piše “Klix.ba“.

Jednim dijelom desne obale rijeke Bosne je i minski sumnjiva površina što dodatno otežava potragu.

Na širem području općine Zavidovići postavljeno je još plakata sa fotografijom nestalog te brojevima telefona na koji građani mogu pozvati u slučaju da imaju informacije o nestaloj osobi.

Tridesetčetverogodišnji Almir Gluhić nestao je u četvrtak 2.5.2019. kada je napustio porodičnu kuću oko 8 sati i od tada je nedostupan. Na sebi je imao bijelu jaknu sa sivim pletenim rukavima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh