Crna hronika

Radnik pao s krova kuće u Tomislavgradu

Četrdesetdevetogodišnji N.M. iz Tomislavgrada teško je povrijeđen pri padu s krova kuće u mjestu Mrkodol pored Tomislavgrada.

Tomislavgrad, BiH - Twitter

Hitna služba Doma zdravlja Tomislavgrad zaprimila je u 14.30 dojavu da je pri obavljanju građevinskih radova na porodičnoj kući u naselju Mrkodol radnik pao s krova te da je teško povrijeđen.

Stradali je prevezen u Dom zdravlja u Tomislavgradu, gdje mu je ukazana prva pomoć. Zatim je prebačen u Medicinski centar Livno, gdje je u toku opservacija povrijeđenog.

Dežurni doktor Hitne službe izjavio je da je N.M. zadobio teške tjelesne povrede, ali da nije životno ugrožen, prenosi “Fena”.

Istragu u ovom slučaju su preuzeli policajci Policijske uprave Tomislavgrad. Više informacija bit će poznato nakon uviđaja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh