Crna hronika

Motociklista i dvoje djece povrijeđeni u sudaru u Banjoj Luci

Motociklista i dvoje djece povrijeđeni su u saobraćajnoj nesreći koja se večeras dogodila u Banjoj Luci, potvrdila je portparol banjalučke Policijske uprave Marija Markanović.

No image - Haber.ba

U nesreći, koja se dogodila na Bulevaru vojvode Stepe Stepanovića u 18.45 sati, učestvovali su G.L. iz Laktaša koje je vozilo automobil Škoda i motociklista M.T. iz Banja Luke.

Povrede su zadobili motociklista i dvoje djece, koja su se nalazila na motociklu marke Kawasaki. Srna nezvanično saznaje da je otac zadobio teške tjelesne povrede, a djeca lakše.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske uprave za bezbjednost saobraćaja Banja Luka. Rad na utvrđivanju uzroka nesreće je u toku, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, piše “Srna”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh