Crna hronika

Preminuo mališan mjesec dana nakon nesreće u Čelincu

Dječak P. D. (1) preminuo je od povreda koje je zadobio u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se prije mjesec dana dogodila u blizini Čelinca.

UKC RS - Nezavisne.com

Teška nesreća dogodila se 3. aprila na putu Čelinac -Ukrina, u mjestu Jošavka Gornja. Tom prilikom povrijeđeno je šest osoba, među kojima je bilo troje djece, saznaje “Srpskainfo“.

U Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske rekli su da je P. D. 3. aprila hospitalizovan u Klinici za dječiju hirurgiju sa zadobijenim teškim povredama glave, grudnog koša i abdomena.

Od prijema u UKC RS pacijent se nalazio u stanju kome. Bio je priključen na aparate za meheničku ventilaciju. Pored svih napora ljekara da spasu mladi život, pacijent je preminuo u utorak u 11.40 sati“, rekao je načelnik ove klinike doktor Zoran Rakonjac.

U ovoj nesreći teške povrede zadobila je i djevojčica S. D. (2) koja je u bolnicu primljena sa takođe sa teškim povredama glave, grudnog koša i abdomena.

Ona je za sada stabilnog zdravstvenog stanja i ostaje dalje na bolničkom liječenju i praćenju“, pojasnio je doktor Rakonjac.

Poslije nesreće iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka saopšteno je da su u sudaru učestvovali terensko vozilo rendž rover kojim je upravljao Veselin Vrhovac (30) iz Čelinca i automobil pežo 307 u kojem su se nalazile Dragana Dujaković (27) i Vesna Dujaković (30) iz Čelinca.

Prilikom saobraćajne nesreće troje maloljetne djece je zadobilo povrede, kao i vozači i suvozač koji se nalazio u pežou, rekli su u Tužilaštvu.

Uviđaj na licu mesta obavio je dežurni okružni tužilac Branko Bjelajac, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Čelinac.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh