Crna hronika

Penzionisanom policajcu osumnjičenom za ubistvo sina pozlilo tokom saslušanja

Brutalno ubistvo dogodilo se u Ulici Hasana Sućeske, u sarajevskom naselju Saraj-Polje, a motivi zločina i dalje nisu poznati javnosti i očekuju se po završetku istrage Tužilaštva KS

Tužilaštvo KS predložilo je pritvor u trajanju od mjesec dana za Mujagu Ivazovića(67), penzionisanom policajcu koji se sumnjiči da je prije dvije noći u Sarajevu, hicima iz pištolja, usmrtio svog 37-godišnjeg sina Semira.

Kako saznaju mediji, tokom današnjeg saslušanja Ivazoviću je pozlilo u prostorijama Tužilaštva, zbog čega je hitno prebačen, u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, gdje je i hospitaliziran.

Tako je ročište za razmatranje prijedloga Tužilaštva, umjeto u sudnici, održano u bolnici. Podsjećamo, brutalno ubistvo dogodilo se u Ulici Hasana Sućeske, u sarajevskom naselju Saraj-Polje, a motivi zločina i dalje nisu poznati javnosti i očekuju se po završetku istrage Tužilaštva KS, prenosi Slobodna Bosna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh