Crna hronika

Policajci napali muškarca u Ustikolini, on javno poručio da će ih ubiti

Prema riječima Muhameda Hadžimuratovića iz Ustikoline njega su večeras napali službenici Policijske stanice Ustikolina. Naime, kako su nam javili očevici ovog događaja Hadžimuratović je išao putem s motkom, da bi ga policajci napali bez ikakvog povoda.

Muhamed Hadžimuratović - Facebook

Na snimku se vidi kako se na cesti zastavlja policijsko vozilo iz kojeg izlazi policajac i govori: “Nemaš pravo da me snimaš…

Kasnije su ga, kako su kazali čitatelji, policajci pretukli palicama u obližnjem kafiću no, slučaj nisu prijavili iz straha.

Hadžimuratović je nakon incidenta ponovo snimio video i kazao da su mu htjeli uzeti motku, zatim ga napali i opsovali majku. Onda je najavio da odlazi po pištolj i da će ubiti policajca ako mu ponovo priđu.

Napali su me fizički odbranio sam se. Sljedeći put upotrebljavam vatreno naoružanje. Ako mi priđe policajac na tri metra ubit ću ga pištoljem namrtvo“, napisao je na svom Facebook profilu Muhamed Hadžimuratović.

Iz Policijske stanice Ustikolina nisu nam mogli potvrditi ove informacije.

Mi ne znamo ništa, za sve informacije treba kontaktirati MUP u Goraždu“, rekli su za “Klix” u Policijskoj stanici Ustikolina.

Inače, Muhamed Hadžimuratović državljanin je Sjedinjenih Američkih Država.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh