Crna hronika

Nevjerovatne fotografije iz Novog Travnika: Potjera završila kupanjem policajaca i bjegunaca

Srećom, niko nije zadobio teže tjelesne povrede

depo

Nevjerovatne fotografije stigle su jutros iz novotravničkog naselja Stojkovići. Naime, u rijeci Grlonici na dijelu u poplavama srušenog mosta završila su dva automobila, od kojih je jedan – policijski, piše Depo

Mještani koji su poslali slike kažu da vjeruju da je policijska potjera završila kupanjem u rijeci za policajce i bjegunce.

– Mora da ovi što su bježali od policije nisu odavde pa nisu znali da nema mosta ili su pokušali preskočiti rijeku. Ali kako je policija završila u vodi, oni su morali znati da mosta nema – zapitali su se mještani.

U svakom slučaju, nisu bili daleko od istine, osim u dijelu da je policija – travnička.

Naime, kako se neslužbeno saznaje, patrola s područja općine Travnik pokušala je u Travniku zaustaviti automobil s nepripadajućim registarskim oznakama u kojem su bila dvojica Novotravničana koji su se oglušili na policijske signale i dali se u bijeg prema Novom Travniku.

Policija je krenula u potjeru sve do Stojkovića, kada su bjegunci skrenuli lijevo prema osnovnoj školi.

S obzirom na to da nigdje na putu nije bilo znaka niti obavijesti da mosta nema, a travnički policajci našli su se na području na kojem se inače ne kreću, policijski dispečer nije ih uspio na vrijeme upozoriti na opasnost i oba automobila završila su u rijeci.

Srećom, niko nije zadobio teške tjelesne ozljede, a koliko je zapravo pad u rijeku bio opasan, dovoljno govore slike automobila nakon što su ih izvukli iz rijeke.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh