Crna hronika

Vatra guta salon namještaja u Ilijašu

U ranim jutarnjim satima došlo je do velikog požara u Ilijašu u tamošnjoj fabrici namještaja.

Požar u Ilijašu- Screenshot/YouTube

Sve raspoložive jedinice su upućene na teren, više informacija bit će poznato nešto kasnije“, rekli su za portal “Radio Sarajevo” iz Profesionalne vatrogasne brigade Kantona Sarajevo

Borimo se još uvijek s požarom. Naurgentniji dio stavili smo pod kontrolu“, rekao je Samir Džihić, direktor Kantonalne uprave Civilne zaštite Sarajevo koji se nalazi na mjestu nesreće.

Kako je ranije potvrđeno iz Profesionalne vatrogasne brigade Kantona Sarajevo, požar je izbio oko 7:30 sati u zgradi salona namještaja Ezam u Ilijašu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh