Crna hronika

U toku uviđaj u Glamočanima gdje su noćas ubijene tri osobe

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske pod nadzorom republičkog tužioca vrše uviđaj u Glamočanima kod Banjaluke gdje su noćas u pucnjavi tri lica smrtno stradala, a jedno zadobilo teške tjelesne povrede vatrenim oružjem, rekla je Srni načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Mirna Miljanović.

POlicija MUP RS - RTRS

Ona je navela da je Policijskoj stanici Laktaši sinoć u 22.43 časova prijavljeno da je došlo do pucnjave u Glamočanima kod Banjaluke i da ima ranjenih, a na lice mjesta odmah su upućeni policijski službenici, piše “Srna”.

Direktor Policije Republike Srpske Darko Ćulum potvrdio je ranije Srni da su u pucnjavi u blizini Banjaluke tri lica poginula, dok je jedno ranjeno.

Ubijen je Slaviša Krunić, jedan od njegovih pratilaca i napadač, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh