Crna hronika

Opšta tuča na utakmici kod Milića, gledalac snimio incident

Policijskoj stanici Milići, juče oko 17 sati i 30 minuta, prijavljeno je da je tokom održavanja fudbalske utakmice u mjestu Nova Kasaba, opština Milići, između fudbalskog kluba Jadar iz Nove Kasabe i fudbalskog kluba Branjevo iz Branjeva, došlo do narušavanja javnog reda i mira međusobnom tučom između učesnika utakmice kao i navijača oba kluba.

Tučnjava na utakmici - Screenshot/Facebook

Policijski službenici su u saradnji sa redarima i drugim ovlaštenim licima uspostavili narušeni javni red i mir, prilikom čega je identifikovan određen broj lica koja su učestvovala u narušavanju javnog reda i mira.

Policijski službenici nastavljaju dalji rad na utvrđivanju svih činjenica navedenog događaja i identifikaciji i procesuiranju svih lica koja su učestvovala u narušavanju javnog reda i mira, prenose “Nezavisne“.

Napominjemo da se u videu povremeno čuje riječnik neprimjerenog sadržaja:

I ovo je BIH: Tučnjava igrača na teretu, uključili se i navijači

I ovo je BIH: Tučnjava igrača na teretu, uključili se i navijačiViše pročitajte ovdje: https://bit.ly/2UrdW6o

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Montag, 22. April 2019


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh