Crna hronika

Ovo je muškarac koji je sinoć izbo oca i izrešetao policajca

Mještani kažu da je ovom napadu svjedočila i Šabićeva maloljetna kćerka

Muk i nevjerica zavladali su sinoć u Gornjoj Ravskoj kod Prijedora. Mještani su u šoku nakon što je Marko Šabić (44) izbo oca, pa iz puške izrešetao policajca Slađenka Tubina.

Kako pričaju mještani za Srpskainfo, Šabić je iz Prijedora, gdje živi, otišao kod oca u Gornju Ravsku da proslave Uskrs, nakon čega se desio ovaj stravičan događaj koji je potresao cijelo selo. Prema priči mještana, policija je pozvana nakon što se Šabić sukobio s ocem, odnosno nakon što ga je izbo nožem.

Mještani kažu da je ovom napadu svjedočila i Šabićeva maloljetna kćerka.

– Šabić je policiju dočekao s lovačkom puškom. Čulo se kako mu policajac viče da baci oružje, ali on je već nanišanio puškom i čuli su se pucnji – svjedoče mještani i dodaju da su vjerovatno svi meci pogodili policajca jer je Šabić bio lovac.

Kažu da je pogođeni policajac odmah pao na zemlju, ali da je uspio ustati na noge.

– Vidjeli smo da mu je stomak pun sačme – dodaju mještani.

Očevici kažu da su policajci plakali kada su vidjeli u kakvom je stanju njihov kolega Slađenko Tubin.

Šabić je i ranije ulazio u sukob sa policajcima te se, prema izjavama mještana, dešavalo da dođe u Policijsku stanicu i šamara policajce.

Viđan je i kako hoda nag po javnim mjestima te se dovodi u vezu sa korištenjem narkotika.

U Gornjoj Ravskoj živi i Šabićev sin, dok njegova supruga radi u inostranstvu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh