Crna hronika

Potvrđena optužnica protiv konobarice Sanje Đonlić, koja je ubila Husu Tahirovića

U namjeri da ga ubije, sa šanka je uzela nož dužine oštrice 18,5 centimetara te snažno ga zarila Tahiroviću u lijevi dio grudnog koša

Sanja - Facebook

Kantonalni sud u Novom Travniku potvrdio je optužnicu Kantonalnog tužilaštva Travnik podignutu protiv Sanje Đonlić zbog ubistva Huse Tahirovića, piše “Avaz“.

Optuženoj se stavlja na teret da je 13. januara oko 2:30 sati u ugostiteljskom objektu „Asroe“, u kojem je radila kao konobarica, ubila vlasnika lokala Husu Tahirovića tako što mu je nožem nanijela teške i po život opasne tjelesne povrede, od kojih je oštećeni preminuo istu noć.

Prema navodima iz optužnice koja je objavljena na stranici Kantonalnog tužilaštva SBK, ubistvu su prethodili svađa i međusobno guranje s Tahirovićem. U namjeri da ga ubije, sa šanka je uzela nož dužine oštrice 18,5 centimetara te snažno ga zarila Tahiroviću u lijevi dio grudnog koša. Ostavila ga je u kafiću da iskrvari, a ona je napustila objekt.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh