Crna hronika

PRVA GENERACIJA UČENIKA LEJLE SADIKOVIĆ SE EMOTIVNO OPROSTILA OD UČITELJICE

Prva generacija učenika Lejle Sadiković učiteljice koja je nastradala u saobraćajnoj nesreći, na društvenim mrežama prisjećalo se učiteljice. Aida Konjić – Bubrić je napisala emotivni status i objavila prvu zajedničku fotografiju učiteljice i njenog razreda.

hayat

Drugarice učiteljice hvala vam za sve. Ostaćete vječno u srcima vaših učenikaNek vam je vječni rahmet i da vam Allah podari lijepi džennet. Najljepši dar ste ostavili ovom svijetu, znanje koje ste ugrađivali u sve nas čak i u ratu – napisala je ova Brezanka.

Ona je u ovoj objavi označila prijatelje iz razreda koji su se s velikom tugom prisjetili učiteljice.

– Draga učiteljice hvala Vam za sve 🙁 Neka Vam je vječni rahmet, Žalosno je znati da više nije tu. EL-Fatiha – samo su neki od komentara.

Podsjećamo, u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se desila jučer u blizni Sarajeva, poginule su četiri uposlenice Osnovne škole Kovačići.

Smrtno su stradale Lejla Sadiković, profesorica razredne nastave OŠ “Kovačići”, Merima Balkić, pedagogica ove škole, bivša direktorica škole Almina Ćorović te higijeničarka Mina Kadrić.

Nastradale žene su se vraćale sa sahrane svoje bivše kolegice sa Pala.

Automobil kojim su putovale stradale završio je u Miljacki kod tunela Bulozi iznad Darive, na istočnom ulazu u Sarajevo,prenosi Hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh