Crna hronika

Završena obdukcija stradalih u nesreći na putu Sarajevu – Pale

U prosekturi Miljevići u Istočnom Sarajevu danas je obavljena obdukcija tijela četiri osobe koje su stradale u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Lapišnica – Ljubogošta, u mjestu Čeljigovići, potvrdio je dežurni tužilac.

saobracajna nesreca-Sarajevo-Avaz.ba

Tijela stradalih prevezena su u ovu prosekturu po nalogu postupajućeg tužioca.

Na magistralnom putu Lapišnica – Ljubogošta, u mjestu Čeljigovići, jučer oko 13 sati putnički automobil Peugeot 207 sletio je s kolovoza i tom prilikom su stradale četiri osobe.

U saobraćajnoj nesreći smrtno su stradale osobe iz Sarajeva inicijala M. B. (42), A. Ć. (70), M. K. (57) i L. S. (48), inače uposlenice OŠ “Kovačići”.

Tijela stradalih i putnički automobil izvukli su sinoć iz korita rijeke Miljacke policijski službenici, pripadnici gorskih službi spašavanja Jahorina i Kantona Sarajevo, Civilne zaštite, Vatrogasne brigade Pale i Kantona Sarajevo.

Uviđaj na licu mjesta izvršio je tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i službenici Policijske stanice za sigurnost saobraćaja Pale, prenosi Source


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh