Crna hronika

Bol i nevjerica nakon vijesti o smrti četiri uposlenice OŠ “Kovačići”: “Da im Allah podari Džennet”

četiri radnice OŠ “Kovačići” izgubile su život u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada je njihov automobil sletio u Miljacku na putu Sarajevo – Pale

Poginule u nesreci

Rukovodstvo i članovi Samostalnog sindikata osnovnog obrazovanja i odgoja Kantona Sarajevo sa bolom i nevjericom primili su tragičnu i tužnu vijest da su porodice, kolege, učenici, roditelji i prijatelji ostali bez dragih osoba i profesionalaca, koje su dale ogroman doprinos u odgoju i obrazovanju djece, saopćeno je danas iz SSOOIO KS.

“Samostalni sindikat osnovnog obrazovanja i odgoja Kantona Sarajevo upućuje iskreno saučešće porodicama nastradalih kolegica, kolektivu JU OŠ „Kovačići“, učenicima i roditeljima škole te svim uposlenicima u predškolskom, osnovnom i srednjem obrazovanju u Kantonu Sarajevo.

Da im Uzvišeni Allah dž.š. podari najljepši Džennet. Amin!”, navodi se u saopćenju SSOOIO KS.

Podsjetimo, četiri radnice OŠ “Kovačići” izgubile su život u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada je njihov automobil sletio u Miljacku na putu Sarajevo – Pale.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh