Crna hronika

Na bh. granici uhapšene dvije osobe zbog kokaina, u pretresu kuće pronađena automatska puška

Prilikom pretresa, u vozilu je pronađena sakrivena bijela praškasta materija koja asocira na opojnu drogu kokain, bruto mase 17,02 grama.

Kokain - Depo.ba

Policija RS-a uhapsila je dvije osobe u blizini Graničnog prijelaza Gradiška, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga, potvrđeno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Nakon lišenja slobode, 4. aprila, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Gradiški izvršen je pretres putničkog motornog vozila marke ‘audi A3’ vlasništvo M.B., a kojim je upravljao D.P.

Prilikom pretresa, u vozilu je pronađena sakrivena bijela praškasta materija koja asocira na opojnu drogu kokain, bruto mase 17,02 grama.

Po naredbi Osnovnog suda u Mrkonjić Grad, 5. aprila, izvršen je pretres kuće vlasništvo D.P. u Šipovu i tom prilikom pronađena je automatska puška.

Nakon kriminalističke obrade, lica su uz saglasnost Okružnog javnog tužioca puštena na slobodu, a protiv njih će biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, prenosi “Fena”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh