Crna hronika

Više osoba povrijeđeno u nesreći kod Čelinca, među njima i troje djece

Povrijeđeno je troje maloljetne djece, kao i vozač i suvozač koji su se nalazili u „peugeotu“

nesreca-1

Pet osoba, među kojima je i troje maloljetne djece, povrijeđeni su u teškoj saobraćnoj nesreći koja se sinoć dogodila u mjestu Jošavka Gornja kod Čelinca,

Nesreća se dogodila oko 20.15 na regionalnom putnom pravcu Čelinac – Ukrina.

– U ovoj nesreći učestvovali su terenac „range rover“ kojim je upravljao Veselin Vrhovac (30) iz Čelinca i automobil „peugeot 307“ u kojem su se nalazili Dragana Dujaković (27) i Vesna Dujaković (19) takođe iz Čelinca – rekli su u banjalučkom tužilaštvu.

Oni su dodali da je ovoj nesreći povrijeđeno troje maloljetne djece, kao i vozač i suvozač koji su se nalazili u „peugeotu“. Svi povrijeđeni su zbrinuti i smješteni u UKC Banjaluka, javlja portal Srpskainfo.

– Uviđaj je obavio dežurni tužilac OJT Banjaluka Branko Bjelajac zajedno sa policijom iz Čelinca – istakli su u Tužilaštvu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh