Crna hronika

Osamnaestogodišnja Sarajka opljačkala Arapa na Baščaršiji

Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) saopćilo je kako je uhapšena 18-godišnja Sarajka pod sumnjom da je sinoć, na Baščaršiji, opljačkala A.K.R.A.A. iz Omana.

“Dana 31. marta 2019.godine, u 20,20 sati u ulici Hamdije Kreševljakovića, općina Stari Grad Sarajevo, policijski službenici I PU lišili su slobode lice Đ.K., rođena 2001. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjena, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila tešku krađu na naročito opasan ili naročito drzak način, piše “Radio Sarajevo“.

Ista je navedenog dana u 19,50 sati u ulici Sarači, općina Stari Grad Sarajevo, izvršila navedeno krivično djelo na štetu A.K.R.A.A. iz Omana.

O prednjem je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a Đ.K. je predata u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju kriminalnih aktivnosti pomenutog lica”, saopćeno je iz MUP-a KS.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh