Crna hronika

Detalji ranjavanja zaštitara: Tri maskirana lica otela kombi, pucali prema zaštitarima Delte i ranili jednog od njih

Jutro nakon pucnjave u kojoj je prilikom razbojništva ispred tvrtke firme Stanić u Donjoj Jasenici, južno od Mostara, ranjen zaposlenik zaštitarske firme, nema novih službenih informacija o tom događaju.

Policija FBiH - Nezavisne.com

Iz županijskog MUP-a priopćeno je da su tri maskirane osobe u srijedu navečer otele kombi-vozilo firme Stanić, a nakon što su u potjeru za njima krenuli zaštitari, razbojnici su zapucali iz vatrenog oružja i automatske puške te tom prilikom ranili jednog pripadnika Delta Securityja i onesposobili njihovo vozilo, te nastavili u bijeg u pravcu Slipčića.

Policija je uskoro na lokalitetu Debelo brdo pronašla oteti kombi, dok se za počiniteljima još traga.

O svemu su odmah upoznate policijske patrole na terenu, Odjel krim. policije i tužitelj, a mjesto događaja je osigurana radi obavljanja očevida, naveli su iz MUP-a, prenosi “Fena”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh