Crna hronika

Slijepi Merdžan suprugu Sandalu izbo nožem

U ilidžanskom naselju Pejton jučer se odigrala prava drama kad je Merdžan Sulejmanović nožem izbo svoju suprugu Sandalu.

Mjesto napada - Avaz.ba

Žrtva nasilja

Inače, Merdžanov brat Dalibor osuđen je na 17 godina zatvora zbog ubistva Harisa Selmana 24. jula 2014. u ulici Emira Bogunića Čarlija na Ilidži. Merdžan je slijep, a Sandalu već duže vrijeme fizički zlostavlja, ispričali su građani koji su svjedočili jučerašnjem krvavom napadu.

Molili za pomoć

Vidjevši povrijeđenu Sandalu kako krvari, pozvali su policiju i Hitnu pomoć te Centar za socijalni rad, moleći da pomognu nesretnoj ženi, za koju kažu da često u modricama i krvava hoda ilidžanskim ulicama.

Mještani Lužana kazali su još da su i ranije molili socijalne radnike da dođu i pomognu Sandali, ali svi su se, nažalost, kako su rekli, oglušili na to, prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh