Crna hronika

Razvratni nastavnik pokušao izvršiti samoubistvo: “Ubijedio sam ti babu da to nisam ja, imaš 30 minuta da kažeš nastavnici da si lagala”

Razvratni nastavnik Mensud Hodžić (62), koji se sumnjiči da je nudio se*s svojoj 14-godišnjoj učenici devetog razreda Osnovne škole “Musa Ćazim Ćatić” u Blatuši kod Zenice, pokušao je prekjučer oduzeti sebi život, saznaje “Avaz”.

Silovanje - Ilustracija/Blogspot.com

“Popio je dosta tableta, odnosno predozirao se njima. Radi se o pokušaju trovanja. Na Urgentnom bloku ispran mu je želudac, a potom je pacijent proslijeđen na Interni odjel. Kasnije je zatražio da bude otpušten i ide kući. Šta je odlučeno, ne znam”, kaže izvor “Avaza“.

Razrednik je, navodno, koristeći različite brojeve, slao SMS poruke e*splicitnog sadržaja svojoj učenici. Kada je odbila pe*verzne radnje na koje ju je pozivao razrednik, sve je ispričala roditeljima i slučaj prijavila direktoru. A onda je uslijedio pravi pakao…

Prijetnje smrću, uhođenja, prosipanje crvene farbe ispred vrata stana, samo su dio horora koji porodica i djevojčica proživljavaju. Posebno je šokantno što se u prijetnje i uznemiravanje SMS porukama, navodno, uključio i razrednikov sin.

“Ubijedio sam ti babu da to nisam ja, da vidimo šta ćeš sad? Imaš 30 minuta da kažeš nastavnici da si lagala, da središ situaciju, ako ne kažeš, čuti ćeš šta će ti se desiti preko poziva”, samo su neke od SMS poruka koje su, navodno, slali Hodžić i njegov sin, prenosi “Avaz“.

Porodica djevojčice, koja je inače odlična učenica s primjerenim vladanjem, dane provodi u četiri zida. Šokantan je podatak da se Hodžić, tvrdi majka djevojčice, i prema njoj ponašao neprimjereno, zbog čega je prestala ići kćerki na informacije, pa je slala supruga.

“Slao mi je i poruke. Međutim, sve sam prešutjela da izbjegnem problem u kući. Samo sam prestala ići na informacije”, priča majka djevojčice za “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh