Crna hronika

David je sahranjen u Austriji, a iz Banjaluke se i dalje čuju pozivi za pravdu

Građani Banjaluke večeras su se okupili po 355. put kako bi mirno i dostojanstveno zapalili svijeće za pokoj duše banjalučkog studenta Davida Dragičevića, koji je nestao 18. marta 2018. u Banjaluci, a njegovo tijelo je pronađeno 24. marta u koritu rijeke Crkvene.

Sahrana Davidu Dragičeviću - Srpskainfo.com

Iste poruke već skoro godinu dana su se mogle čuti iz Banjaluke, građani traže pravdu za ubijenog Davida, poručuju Davoru i Suzani da nikada neće biti sami.

David Dragičević danas je ponovo sahranjen u Austriji, roditelji su drugi put svoje dijete spustili u zemlju.

Okupljeni su i večeras poručili, da bez obzira što je David napustio Banjaluku, borba za istinu i pravdu neće prestati nikada, te da će oni ostati do kraja uz Davor Dragičević i Suzanu Radanović.

Pravda i mir je sve ono što građani žele, poručuju da idu do kraja i da će ostati dostojanstveni kao i do sada, piše “Radio Sarajevo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh