Crna hronika

Ako vidite ovog čovjeka odmah zovite policiju

Đukić je 10. marta viđen u Ulici Vuka Karadžića, u opštini Istočno Novo Sarajevo, a policija navodi da se nakon posjete rodbini nije vratio na adresu stanovanja

ИСТОЧНО САРАЈЕВО, 14. МАРТА /СРНА/ - Полицијској станици Источно Ново Сарајево пријављено је да је Саво Ђукић /79/, настањен у мјесту Тилава, општина Источно Ново Сарајево, задњи пут виђен у недјељу, 10. марта, у улици Вука Караџића, општина Источно Ново Сарајево и да се није вратио на адресу становања, након посјете родбини.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo prijavljeno je da je nestao Savo Đukić /79/ iz mjesta Tilava u ovoj opštini, a posljednji put viđen je u nedjelju, 10. marta, piše “Srna”.

Đukić je 10. marta viđen u Ulici Vuka Karadžića, u opštini Istočno Novo Sarajevo, a policija navodi da se nakon posjete rodbini nije vratio na adresu stanovanja.

Prema izjavi člana porodice, Đukić je visok oko 175 centimetara, srednje je tjelesne konstitucije i sijede kose, a na sebi je imao sive pantalone, crnu jaknu i crne čizme, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Objavljena je fotografija nestalog, a policija apeluje da građani, ukoliko uoče ovo lice ili imaju bilo kakvu informaciju o njegovoj mogućoj lokaciji, o tome obavijeste najbližu policijsku stanicu ili pozovu besplatan broj 122.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh