Crna hronika

Maloljetnika u Tesliću vozali u gepeku, pa ga strpali u kontejner

Više osoba juče je u Tesliću fizički napalo maloljetnika zadavši mu više udaraca u predjelu cijelog tijela, a zatim ga stavili u prtljažnik putničkog automobila i odvezli na drugu lokaciju, gdje su nastavili sa fizičkim napadom.

Teslić, BiH - Nap.ba

Policijskoj stanici Teslić, juče je prijavljeno da su u Tesliću, više lica fizički napala maloljetno lice iz Teslića, zadavši mu više udaraca u predjelu cijelog tijela, a zatim ga stavila u prtljažnik putničkog automobila i odvezla na jednu a potom na drugu lokaciju sa drugim putničkim automobilom, gdje su nastavljala sa fizičkim napadom. Nakon navedenog, oštećenog su ubacila u kontejner, gdje su ga fotografisala“, saopšteno je iz PU Doboj, prenose “Nezavisne“.

Oštećenom licu je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Teslić i istom su za sada konstatovane lake tjelesne povrede.

U toku je kriminalistička obrada nad licima za koje postoji osnov sumnje da su izvršila navedena krivična djela.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu ‘Protivpravno lišenje slobode’.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh