Crna hronika

Bura prevrnula prikolicu kamiona na putu Mostar – Nevesinje

Usljed bure koja duva na području Mostara i okoline danas se na putu Mostar – Nevesinje, u blizini skretanja za Blagaj, prevrnula prikolica kamiona.

Bura prevrnula kmnion kod Mostara - Avaz.ba

Ova informacija je za Avaz potvrđena u Operativnom centru MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK), a za sada nema informacija o povrijeđenim osobama.

Osim ovog događaja, većih problema u saobraćaju nije bilo, a udari bure su znatno slabiji u odnosu na onu koja je duvala prije 15-tak dana.

Takođe, iz Civilne zaštite grada Mostara su naveli da za sada nemaju primljenih dojava od građana i pravnih osoba o posljedicama pojačanog djelovanja vjetra na području Mostara.

“U svakom slučaju, preporuka je za građane da tokom dana izbjegavaju boravak i prolazak pored starih i oštećenih stabala, kao i napuštenih i oštećenih objekata, te da poduzmu mjere samozaštite zbog pojačanog djelovanja vjetra”, naveli su iz CZ, piše “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh